Ex interiors

Triodos Bank Zeist

Meer informatie

Project Triodos Bank Zeist
Locatie Zeist
Opleverdatum 2012
Opdrachtgever Triodos
Architect Rau Architecten
Oppervlakte 13.000 m2

Op Landgoed De Reehorst in Driebergen is begin 2018 gestart met de bouw van het nieuwe kantoor van Triodos Bank. Triodos en projectontwikkelaar OVG Real Estate zijn opdrachtgever in de gezamenlijke joint venture JOIN. Het ontwerp is tot stand gekomen in een multidisciplinair ontwerpteam, met naast EX Interiors, RAU Architecten en Arcadis Landschapsarchitecten. De interactie tussen het landschap, de nieuwbouw en het interieur is een zeer belangrijk aandachtsveld.

Het nieuwe duurzame kantoor moet de ruimtelijke kwaliteit van het landgoed en haar omgeving behouden en zelfs verbeteren.

Het ontwerp van het gebouw is geïnspireerd op de natuur. Door de relatief kleine footprint en flexibele plaatsing van de gebouwonderdelen is de mogelijkheid gecreëerd om het ritme van de landschapskamers op het landgoed uit te breiden tot in het interieur.

Triodos Bank is recentelijk gestart met de realisatie van een nieuwe vestiging op het landgoed De Reehorst te Driebergen-Zeist. Het breed gedragen ontwerp is tot stand gekomen in een multidisciplinair ontwerpteam. Hierbij is de interactie tussen het landschap, de toekomstige nieuwbouw en het interieur ervan een zeer belangrijk aandachtsveld.

button