Ex interiors

Franse Ambassade

Meer informatie

Project Franse Ambassade
Locatie Den Haag
Opleverdatum oplevering eind 2012
Opdrachtgever Rijksgebouwendienst
Oppervlakte 3000 m2

Op bouwkundig vlak lag er naast het behoud van de bestaande kwaliteiten van het industriële gebouw, een uitdaging op het vlak van renovatie, transformatie en beveiliging. Als meerwaarde is een dakopbouw met dakterras gecreëerd met prachtig uitzicht over Den Haag, waar de ambassadeur met trots zijn bezoekers kan ontvangen.

Het interieur heeft een sobere basis, passend bij de structuur van het Kodakgebouw. Hier zijn hoogwaardige materialen en accenten aan toegevoegd. Zo is een representatieve, gastvrije omgeving gecreëerd met verfijnde details. Een geraffineerd interieur waar comfort de boventoon heeft. Het entree heeft extra aandacht gekregen en sluit qua uitstraling goed aan bij de Franse identiteit.

herinrichting Kodak Gebouw

Ex Interiors heeft in opdracht van de Rijksgebouwendienst het oude Kodakgebouw in Den Haag grondig gerenoveerd en ingericht voor de huisvesting van de Franse Ambassade. Door de totaalaanpak, verbouwing en inrichting vanuit één perspectief, kon extra kwaliteit aan het gebouw en interieur worden gegeven.

button